micu
2001.03.15
|
|
0 0
103
|
Téged nem is sorollak feltétlenül ebbe a csoportba. Te egy elégedett W$ user vagy akinek volt akkora mázlija hogy még nem szívott komolyabbat a W$-ral, a munkájához szükséges cuccok csak ott vannak meg. Nekem semmi bajom a W$ userekkel. Igazából a hívőkkel sem, csak legfeljebb eltér a véleményünk pár dologban. De attól még szerethetjük mindketten a pizzát vagy a Túró Rudit vagy a Delphi-t ;-). Ez utóbbiakat egyébként szvsz arról lehet megismerni hogy igazából kritika nélkül nézik a W$ tevékenységét. A linuxnak is vannak hibái és én látom is ezeket (pedig linux hívőnek vallom magam), az igazi elkötelezett W$ hívő viszont szvsz az aki szerint minden nagyon szép, minden nagyon jó és mindennel meg van elégedve amit M$ produkál.
Én is látom a W$ előnyeit is, a W2k szvsz már elmegy mint oprendszer (bár azt a rohadt IRQ kérdést még mindig nem sikerült megoldanom :-(), de én a linuxot akkor is jobban kedvelem, egyszerűen mert a unixot mint koncepciót jobbnak tartom mint a W$-t. De a W2k-t pl jobban kedvelem mint a MacOS-t (bár az új OS-X nem tűnik rossz ötletnek, az is unix alapú bár nem linux hanem BSD). |
Előzmény: pancho (101)
|
|