Helló!
Igen, az Erőpróbát (Alan Dean Foster: Splinter of the Minds Eye) én is olvastam, elég egy félresikerült könyv. Leia pl legyőzi benne Vadert fénykardpárbajban, sőt, a Sith fekete nagyura még valami gödörbe is beleesik... Borzasztó! De szerintem Bateman nem erre a kristályra gondolt, hanem a 80-as évek elején Lucas által irt "előtrilógia" forgatókönyv vázlatában szereplő varázskristályra. Nekem is megvan az Ep III. ilyen "forgatókönyve", ha kell valakinek, szivesen elküldöm e-mailben. Van abban sokminden érdekesség(pl Ani és Obi párbaja, a Jedik irtása, Ani áttérése, Antilles kapitány, meg az az Erős kristály...), de azért remélem, nem EZ lesz az igazi EP III...
Beszéltünk régebben számitógépes Star Wars cuccok (fanfilmek, zenék, reklámok) csereberéjéről, csak akkor "vizsgaidőszak" miatt el kellett halasztani...:( Pedig az a 10 fancd-m nagyon várja ám, hogy megosszam veletek a tartalmát!)
Kérdés: Van köztetek fan-klub tag? Mert a barátnőmmel most tervezünk egy ilyen "klubba-lépést", csak nem tudjuk, milyen. Ja, az Eredeti Csillagok Háborúja Klub Egyesület új fanfilmet készit, nézzétek meg ezt: www.gladiator.hu/akademia
Az Erő legyen veletek!!!
Tibur55