petrakovacs50 Creative Commons License 2001.03.15 0 0 543
Sziasztok!

Most jottunk vissza az elso UHrol. FANTASZTIKUS volt. A magzat 22mm, latni a kis kezeit es labait valamint hogy ver a pici szive. A koldokzsinor is kialakult.

A doki tok jo fej volt. Nem surgetett, nem kapkodott. Feltett egy csomo kerdest, majd engedte, hogy en kerdezzek egy csomot. Jo sok kerdest irtam fel, de a tobbseguket meg korainak talalta. Persze valaszolt rajuk, csak nem ertette, hogy miert kerdezem. Ezek foleg a szulessel kapcsolatos kerdesekre vonatkoznak.

Kerdeztem, hogy szedjek e extra vitamint, vasat vagy kalciumot. Azt mondta, hogy meg szedjem be azt a ket folsav tablettat amim meg van, de mar nem kell ujbol felirni. A vasat azt mondta, majd a verkepem alapjan megmondja, a vitaminra es a tobbire meg azt, hogy nem kell EXTRA ha rendesen taplalkozom. Szerencses leszek, hogy jon a nyar es lesz egy csomo finom gyumi.

Az UHrol. HuvelyUHot csinalt, azt mondta, hogy a kovetkezo alkalommal (aprilis kozepe) mar hasi csinal.

A parom vegig kamerazott es meg kaptunk egy fenykepet is a dokitol.Olelkezes, konnyek...

Aztan jott a vervetel. Lecsapoltak 4 kapszulanyi vert. Aztan mondtak, hogy pisiljek, de erre nem voltam felkeszulve. Majd legkozelebb.

Remelem , hogy hamarosan mindenkinek resze lehet ilyen elmenyben.

Ciao
PK