DRT Creative Commons License 2001.03.14 0 0 2837
Azzal nyilván intelligensnek és nagyon kifinomultnak érzed magad, hogy szüleimet kevered bele, hogy hogyan beszélek, de erre a burkolt anyázásra hadd ne kelljen a legkevésbé sem visszafogott /és egyben általános/ hangnememben válaszolnom, mert még itt sírva fakadsz. DE! Leszállni a szüleimről, mert azt meg én nem tűröm, hogy róluk bárki egy rossz szót is szóljon! Rólam bátran, de én sem anyázok senkit, még téged sem!
Ha már itt tartunk, te mi szedtél fel az úton, meg mit hoztál otthonról?! Mire vagy ilyen nagyhatú? Arról meg, hogy ki hova való, arról azt hiszem te vagy az utolsó, aki ítélhet vagy dönthet.
És akkor az érvek:
- nagy hanta, te az amerikai hadseregről beszéltél, akit segítségül kell és lehet hívni, szót nem szóltál akkor még a NATO-ról, csak sajnos be kellene látnod, hogy kurva nagyot tévedtél, ez meg nem megy...
- nekem '56hoz nem érzelmeim kötődnek, többek között a korom miatt, úgyhogy ne keverd megint dolgokat! a hidegháború alatt a nyugati országok /élükön az USA-val/ a demokrácia harcos védőiként hirdették magukat, ezen az alapon avatkozott be a US Army Vietnámban, Koreában stb, aztán Magyarországon meg elfelejtett beavatkozni, mert be volt szarva a Szovjetuniótól!!! Persze, hogy a töketlen kis ázsiaiak nem lőttek vissza Észak-Amerikára.....Ennek köze nincs az érzelemhez, ez történelmi tény. Amikor a demokráciát és semmi mást nem kellett volna védeni, akkor sehol nem volt az amerikai hadsereg, mert semmiféle érdeke nem fűződött hozzá és tele volt a gatyája. '68 Csehszlovákia dettó ugyanez!
- a szomszédos haderőkkel kapcsolatban csak meglőtted az öngólt, pedig előtte még figyelmeztettelek is....az én szomszéd barátaim /ezt sértésnek vettem, de most sem küldelek el a büdös p-ba, mert még megsértődnél/ bevonultak egy lefegyverzett, teljesen védtelen ország fővárosába = rúgtak egyet a földön fekvőbe, francia, illetve Antant segítséggel. nem háborúztak, nem tartottak fent frontot Magyarország területén!!! Direkt szóltam előre, mert tudtam, hogy ezt fogod mondani, de neked aztán beszélhet bárki...A második példád meg megint mellé, az a hadosztály a szovjet hadsereg kötelékébe tartozott, nem a románéba....Ezek után épelméjű ember elhiszi neked, hogy olvasod is, amire reagálsz?! nem hiszem.....

Ezt meg nem értem, próbáld meg még egyszer, kevésbé remegő kézzel; nyugalom és gondold át, hogy mit hordtál itt össze a görcsösségről...
"Nem vagy ide valo a modusla amivel beszelsz"

Előzmény: Mumu (2836)