7 of 9 magyar neve. Ha Picard nevezhette Rikert Egyes-nek, miért ne
hívhatnánk Hetes-nek vagy Kilences-nek, sőt akár Szeven vagy Nájn is
lehetne. Kicsit idétlen, de meg tudnám szokni.
Mar bocsi, de Rikernek nem Egyes a neve, az a beosztasa. Ellenben Seven of Nine-nak ez a neve, a tulajdonneve, es ugyebar tulajdonneveket nem illik leforditani. Remelem marad Seven of Nine... Egyaltalan nem idetlen.
Hány ember kell a Voyager fenntartásához? Nekem úgy tűnik 8-9.
A többi 140 felesleges. Persze néha feltűnik 1-2 mellékszerep-
lő, hogy aztán gyorsan háttérbe vonuljon. Pl. a hídra bejön valaki
Gondolj bele: ha minden okes a hajon, akkor gyakorlatilag 1 ember is eleg, aki szepen elkormanyozza a hajot. De a sorozat nem errol szol: szukseg van allando karbantarto szemelyzetre, a rengeteg keszulek felugyeletere, javitasara. Tamadaskor pedig az a 150 ember roppant keves, ha belegondolsz: minden szintre jutna 10 ember, egy burkolatatszakadasnal ez nem tul sok... Lehetne meg sorolni.
Jó, rendben, biztos személyszállítással is foglalkoznak, de ez a sok ember?
Ezek nem szemelyszallito hajok... Neha megesik, hogy felvesznek egy-ket arcot, de le is teszik oket a kovetkezo allomason (TNG).
MrZool: bocsi, ha a lelkedbe gázoltam, nem volt szándékos, csak azt hittem, hogy evvel nemsokat árulok el.
Nekem aztan nem artasz, de legy tekintettel a tobbiekre... En sem mondok semmi olyat, ami elrontana masok elmenyet. Ha kivancsi vagy az ujabb reszekre, lapozz vissza a forumban, mert a Sat1-es epizodokat anno kitargyaltuk.
Ott nem Parist játszotta, de az a karakter jellemileg hasonlított az a karakter Paris-ra. (rebellis pilóta (mint Han Solo))
A neve nem Tom Paris volt anno abban az epizodban, de a karakter o volt, bortonbe is kerult ha jol emlexem, es ugye Paris a Caretakerben ott van.:)
A Tuvokot megszemélyesítő színész ott volt egy rövid ideig a Generations filmben a régi Enterprise-on
A Voy: Flashbackbol kiderult, hogy mit keresett Tuvok 60-70 evvel a Voy elotti korban. Csak visszavonult a Csillagflottatol egy idore.