beny
2001.03.14
|
|
0 0
2732
|
Kedves Kirké!
Ne haragudj, hogy tegnap már nem reagáltam a hozzászólásodra, de már nem tudtam gépközelbe kerülni.
Én nem írok olyan hosszú, szívhez szóló monologot, mint Te írtál (mielőtt rosszat feltételeznél, semmi cinikusság nincs bennem)!
Nem akarom állandóan bizonygatni, hogy én mit gondolok, hogyan érzek, de Te mindig ezt váltod ki belőlem!
Az pedig, hogy őszinte vagyok és nem mások háta mögött mondom el az igazi véleményemet, ezért ne haragudj, némely esetben ez kifejezetten rossz szokás, de utálok másokat a háta mögött kibeszélni, és ahogy Te is, én is felvállalom a saját véleményemet.
Tegnapi "vitánk" kirobbantója az volt, hogy kérdeztem valamit, esetleg durván fogalmazva megkérdőjeleztem valamit! Amire egy kb. 10-20 hozzászólásig Te nem is válaszoltál, inkább mindenféle kitérő választ adtál. Délutánra viszont megválaszoltad a kérdést, ami számomra teljesen érthető és korrekt volt, és meg is köszöntem. Ha Te ezt a választ, már az első kérdésem után így leírod, akkor ez a röpke 4 órás húzavona nem történt volna meg.
Te azt kéred tőlem, hogy a jószándékodat ne vitassam, ezt - ha nem haragszol- csak akkor tudom teljesíteni, ha Te a kérdéseim mögött nem a kötözködést feltételezed! Nem kell egyből rosszat feltételezned, pusztán kíváncsiságból kérdeztem tegnap.
Ha ezt Te is tudod teljesíteni, akkor megegyezhetünk, bár én a jószándékodat soha nem vitattam, ez komoly! Részemről teljesítve a kérésed!
Én is kösz:)
Beny
|
|