bilonka Creative Commons License 2001.03.14 0 0 2731
Kedves Lányok és Fiúk!
Tegnap nem jutottam el ide, csak délután. Olvastam és olvastam...és nem akartam "beleszólni".
Most azonban egyetértek Veled, Kirké! Ebben a topikban alkalmunk van egymástól a fogyókúrás módszereken túl mást is tanulni: elsősorban önmagunk elfogadását, meg mások elfogadását is. Említettem a találkánkon, hogy a vékonyságod nagy vihart kavart a honlapom látogatói közt is. Sokáig gondolkodtam rajta, hogy vajon akarok-e én egy ilyen nagyon vékony nőt "reklámozni", mint amilyen Te vagy. Aztán úgy döntöttem, hogy: IGEN, vállalom!
Átgondoltam, hogy ha attól a hölgytől, aki 170 kilóról fogyott 100 kilót, sokan elfogadják a tanácsokat, hitelesnek tartják a módszereit, akkor éppoly hiteles lehet a másik - talán kevésbé "extrém" -véglet, a Te példád. Az, ahogyan hosszú ideje tartod a formádat.
Én csak megköszönni tudom, hogy eddig kitartottál mellettünk! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek a találkán Téged is és a Többieket is.
Jó volt látni, hogy valamennyi jelenlévő arra törekszik, hogy a harmonikus egyéniségével még jobban érezze magát vékonyodó testében!
Nyugis, vidám napot kívánok mindenkinek: Bilonka
Előzmény: Kirké (2730)