vállmanó
2001.03.14
|
|
0 0
175
|
Bullseye:
Én most nem kezdek el neked keresgélni, mert semmi értelme. Verebes ironikus, gunyoros, és kerekperec szerintem soha nem szidta a kereszténységet, a magyarságot. Abból nagy botrány lett volna. Ahogy ő mondta egyszer: a legkeményebb kritika az, amit nem mondanak ki, ha a mondat második felét elhallgatják. (Szószerint nem tudom idézni, de a lényege kb ez volt). Nos, ez Verebesre is igaz: sokmindent nem mond ki, és természetesen mindenki tudja, mi az amit nem mond ki.
Én személy szerint rühellem az egész műsort. Egy politikai agitálás az egész. Az ellenzéki korrupciókról, aljasságokról alig beszélnek, csak a kormányoldalt szidják, azon belül is főleg a kisgazdákat, bár ők valóban sok ostobaságot csináltak. A híreket egyoldalúan, manipulált sorrendben, hangsúllyal olvassa föl jáksó, szinte föladja a labdát, amit csak le kell csapnia az ügyeletes bohócnak. Ha ne adj Isten a maszop kerül hatalomra 2002-ben, tutira ugyanígy a jobboldalt fogják cikizni ezek a szellemi homeless-ek. (Ezt csak arra mondtam, hogy sokan hivatkoznak rá: egy kabaré mindig ellenzéki).
Uff |
|