DRT Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2823
Reggel rohantam, csak jeleztem, hogy azért még olvasok... És azt hittem, hogy világos, hogy nem csak odavetek valamit, hanem általában ki is fejtem. Szóval:
- egy mondatban az a két szó, hogy demokratikus és hadsereg, az egy röhej, ilyen nincs...nem elsősorban az amerikai hadsereget akartam ezzel kritizálni, hanem azt, hogy eleve hülyeséget írtál...amúgy az a zombigyár szerintem csak a te szemedben a "legdemokratikusabb" hadsereg, mondjuk kiváncsi lennék mihez viszonyítottad.....a katonák ellátásának és az előléptetéseknek mi köze a demokráciához??? etéren úgy érzem igen komoly hiányosságaid vannak...és nyílt állásfoglalás egy hadseregben?!?!?! na ezért ne beszéljenek nők a hadseregről....
- ki ellen kellene jelenleg védekeznünk??? melyik szomszéd ország jelent valós veszélyt ránk? távolabbiak meg egyszerűen nem foglalkoznak velünk, ezt jobb ha tudod.
- az amerikai haderő önmagában pedig nem avatkozhat be sehol /elvileg és legitimen semmiképp/, ezt az ENSZ, illetve a NATO teszi, de ezt hagyjuk, ezt már 50szer lerágtuk, elmagyaráztuk, de úgy látszik hiába
- utóbbi 50 évről pedig megemlítem még egyszer mondjuk az '56os eseményeket!!!!! ébredj már fel!
Előzmény: Mumu (2821)