BeePee_3 Creative Commons License 2001.03.13 0 0 1324
Oké elismerem, volt egy-két dolog, amit kihagyhattam volna. Bár a TNG-re és a DS9-ra vonatkozó dolgok olyan régiek már, szerintem minden érintett ismeri a sztorit. A Voyageres dolgok valóban ezután jönnek majd a Viasaton. Bocs érte...

És akkor innentől offtopic:
----- Innentől kezdve csak azok olvassák aki már ismerik az új részek tartalmát -----

Arra nagyon kíváncsi vagyok, a Scorpion után, amikor Seven of Nine már legénységi tag lesz, vajon hogy fogják őt szólítani a töbiek. Kilencből hét ? Húú ez borzalmas. Egyszerűen csak Hét ? Vagy Hetes ? (vagy heti hetes...) Nehéz dolguk lehet a szinkront készítőknek.

Továbbá:
Komolyan gondolja-e Rick Berman, hogy a Voy befejezése után elkezdendő új, 5. Star Trek sorozat, ami egyes hírek szerint a Star Trek-Enterprise nevet fogja viselni, a 23. században fog játszódni, még a Kirk féle társaság ELŐTT. Ha ez igaz, akkor ez a Star Trek halála lenne.

Még továbbá: nagy sávszélességgel és mégnagyobb vinyóval rendelkező illetők számára szívesen rendelkezésre bocsájtom, illetve lehetőség szerint cserélném linkgyűjteményemet, amely a különböző ST részek letöltő sitejaihoz vezet.