Nem, dehogyis! De azért arra kíváncsi vagyok, hogy Te minden kérdésemet kötözködésnek veszed, mert ha téged ez bánt, akkor inkább nem kérdezek.
De a félreértések elkerülése végett, tényleg érdekelt, hogy mire is gondolsz pontosan!
Kiváncsi voltam, hogy mi a különbség a között, amit én írtam és, amit Te csinálsz.
Ezt írtad:
"kis súly - nagy széria - nagy ismétlésszám", hiszen ez köztudottan a body szálkásító verziója. Amit én csinálok, az ehhez ugyan hasonló, de mégis más: kis súly, kicsike mozdulatok, számolatlan ismétlés, egészen addig, amíg érzem, hogy szinte szétég az adott izom.
Szerintem semmi különbség nincs a kettő között. Kicsike mozdulatok, erről csak az jut eszembe, hogy mondj nekem egy olyan erősítő órát, vagy akár géppel való edzést, ahhol az a lényeg, hogy óriási mozdulatokkal végezd a feladatot.
Tényleg nem kötözködni akarok, csak néha olyan fura dolgokat írsz... Mint már annyiszor írtam eszem ágában sincs megkérdőjelezni a Te profizmusodat, de erre csak bizonyos határig vagyok képes. Amikor már valami túlzásba visznek és bizonygatnak, akkor már képtelen vagyok ugyanúgy állni a dolgokhoz.
üdv.:
Beny