A biciklis téma és eszközrendszere kapcsán kicsit tágabban kérdeznék az egybegyűltektől ez esetben viszonylag komolyan:
(a bicikli annyiban érdekes, hogy oda bármily szép is, nem ajánlanék sem palmos, sem wince-s de még laptopos megoldást sem :))
Szóval én ugyan nagy dirrel-durral belecsaptam ebbe a navigálunk, térképészünk, szépnek vagyunk témába de azt valójában soha nem éreztem, hogy a navigációnak melyek azok a mérföldkövei, amelyek tényleg segítenek. (illetve használom a HighTec-et, de közben elfelejtem, hogy honnan is indul ez az egész) Ugye én csinálom a navigációt + a maximális térkép szerű megjelenítést, a másik oldalt (vonalas) kevésbé ismerem.
A KÉRDÉS TEHÁT AZ LENNE, HOGY HOL SEGÍT, HOL ZAVARÓ ÉS EGYÁLTALÁN NEM TELJESEN MINDEGY-E, HOGY A KÉZI GPS-EK VISZONYLAG EGYSZERŰ VONALAS MEGJELENÍTÉST HASZNÁLNAK. EBBEN VÁROM A TAPSZTALT KOLLÉGÁK VÉLEMÉNYEIT.
Egyben itt a sajátom is: volt úgy, hogy a program semmi mást nem tudott csak a sebességemet mutatta, meg azt hogy hány fok irányban haladok. Éppen valahol délről jöttem fel az 5-ös utak sorozatán, és önmagában az a tény, hogy tudtam BP felé tartok, roppant megnyugtató volt.
Ge.