Elvtársak elég a dőzsölésből!
A feleségeket küldjétek haza, vagy adajtok nekik fegyvert. Lesz rá bőven alkalmunk, hogy kielégítsük munkásőri altestünket.
Újból csak eredményekről számolhatok be:
Hajnali észak-pesti körutam sikeresnek bizonyult. Miközben a Mister sörözőben elfogyasztottam reggeli két kevertemet, térden lőttem a csapost, és további csonkítással fenyegetőztem, ha nem mázolja át a Mistert ELvátrsra és a korsó sör árát nem viszi le 85 Ft-ról 60-ra. Dolgavégzetten, kicsit megnyugodtam, és besétáltam a Rákospalotai margaringyárba, felszólítottam a munkásnőket és a munkás elvtársakat jönnének velem az igazgató irodájába. A dagadt kapitalista disznó épp akkor érkezett meg a Toyota 4WD-jével, amikor kérdőre vontuk, miért nem a munkásokkal együtt érkezik a munkahelyére?
Mivel nem volt hajlandó értelmesen válaszolni, bedobtuk a hidegsajtolóprésbe. Ezután előhalásztuk a 10 éve porosodó vöröscsillagot, kitűztük a gyár kapujára.
Fél óra múlva a gyártósorokat átállítottuk, és kicsivel később már vodkával köszöntöttük a kész gázolajat, amelyet napraforgóból állítunk elő.
Megszerveztem a munkásőrséget (10 ember a kapuhoz, kettő a hátsó kapuhoz, ugyancsak 10 az emletre.), ezután megünnepeltük a sikereinket, és elfogadtuk a margaringyári munkásnők hősies ajánlkozását, hogy 14-én éjszaka megszállják a Nemzeti Múzeum körüli bozótost, hogy másnap tüzet nyithassanak az ellenforradalmi tömegre. Tompa elvtársnak ekkor támadt az a fantasztikus ötlete, hogy a munkásnők mellé munkásőrőket osszunk be éjszakára. Üdvözöltük Tompa elvtársat és az ő ötletét, és két üveg konyakkal biztattuk a terv önkéntes végrehajtására.
Ezután öt embert és két dzsippet magamhoz vettem, hogy feldúljuk a Pest határában dőzsölő kulákokat. Az ott fellelt szesztől erőre kapva a Cérnagyár felé vettük az irányt, ahol megerőszakoltuk a vezérigazgatót, leokádtuk a feleségét, aztán őt is megerőszakoltuk. Miután eleget tettünk munkásőri kötelességünknek, röpke másfél óra alatt átálltunk lenalapú lőporgyártásra, és lemészároltunk néhány ellenforradalmárt, akik a mellékhelységből nyitottak ránk tüzet.
Jelenleg az Angyalföldi Akkumulátorgyár előtt ácsorgunk, mivel nem nyitnak nekünk kaput.
Terveink között szerepel a Hajógyár átvétele, melynek sikere esetén a Dunáról lőhetjük a Parlamentet és a Kossuth teret.
Már ki is néztem a Vöcsök II. szárnyashajót, amelyet saját kezemmel szeretnénk Aurórára átnevezni.
ELŐRE