Champace Creative Commons License 2001.03.12 0 0 846
coolabi 817: persze, hogy nagy a hatalma az USA-nak, de azért, mert mi vele barátkoztunk. Biztos van olyan kisország, ami felett nincs hatalma, de az nem is valószínű, hogy gazdaságilag nagyon feljebb tudna törni. Én F16 párti vagyok. Egyrészt: mert olcsó, hiszen ezt is ingyen kapjuk, másrészt, mert mások is ezt használják. Se a Grippent, se a Mig29-t nem használja egyetlen NATO tagország sem! Ja, és hogy az F16-ot simán levakarja a MIG, meg hogy az a legjobb a kategóriájában (melyikben, a mig29-esek kategóriájában?), az nevetséges. Elnézést az indulatokért, de nem tudom mennyire néztél utána a témának, de ez a hozzászólás nagyon felkavart. Csak abba gondolj már bele, hogy honnan szerezhetnénk egyedül alkatrészt a MIGhez? És ezen kívül még van nem-egy érv az f16 mellett.
Valiant 843: mondjuk az a hatóság/bíróság, amelyik megadja a menekültstátuszt igencsak utánanézett a helyzetnek. Mindenesetre faji üldöztetés VAN. tévedsz. persze nem olyan mértékben, hogy minden romának joga lenne elmenekülni, de lehet találni olyat, akinek igen. A No comment...-hez annyit, hogy elég sajnálatos, de ez egy magazin, nem pedig egy hivatalos szerv.