zsoltosz
2001.03.12
|
|
0 0
82
|
Sziasztok!
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Mindössze annyival egészíteném ki, hogy a "Csak egyetlen egy maradhat!" szállóige értelmét veszti már a 2-3. részben is. Bár a 2. részben a többi halhatatlant megmagyarázza az új jövevények érkezése a másik bolygóról. A 3-as szerint viszont a mágus még nem volt halott '86-ban, amikor Connor - Kurgan legyőzése után - egyedül maradt. Akkor Macleod hogy kaphatta meg a jutalmat az 1-ben? Szóval szerintem minden folytatás csak egy-egy újabb különálló mozifilm, melyek valamilyen szinten kapcsolódik az 1-hez (és csak ahhoz). Végül is így lehet csak valamilyen szinten összekapcsolni a filmeket: 1-2, 1-3, 1-4. Én ezért nem is nevezném őket 2-3-4-nek, inkább 2a-2b-2c-nek.
Egyébként a fentiek szerint a 2. rész kapcsolódik legjobban az 1-hez, bár a 3. rész, mint film lényegesen jobb a 2-nél. A 4. mozifilm viszont a 2-t is alúlmúlja.
Csak még egy észrevétel:
A 2. részben Macleod felesége bőrrákban halt meg, a 3. részben viszont autóbalest áldozata volt. Ennyire nem figyeltek oda a story részleteire.
Szerintem se dobjatok ki 700 Ft-ot az ablakon.
Csá! |
|