Chainsaw Picasso Creative Commons License 2001.03.12 0 0 61
micu: "Mint mondtam, erősen kétlem hogy egyetemek kaptak volna a Win2k vagy akár az NT4 forráskódjából. Esetleg a 3.1, vagy a 9x."

Mint ahogy mondtam en szemely szerint az NT4 forraskodjat lattam a Florida Technel par eve. Good try, but no banana.

"Per pillanat jóval több linuxos és FreeBSD-s szerver van mint M$ alapú. És desktopként is közel annyian használják mint a MacOS-t. Vagyis a maroknyi hobbista messze nem igaz."

Ez sem igaz. A statisztikak szerint a Linux desktop valahol 1% korul van, a Mac meg valami 4% vagy ilyesmi. A negyedannyi az en szotaramban nincs "kozel".

A linux es FreeBSD szerver szam sem igaz. Feltetelezem a Netcraft statisztikakra terveznel hivatkozni. Ha elolvasod, hogy hogyan csinaljak akkor latni fogod, hogy domain neveket szamolnak, nem szervereket. Nemelyik hosting cegnel tobb millio, gyakorlatilag zero forgalmu domain nev (Jimscat.com, bobshouse.com, etc) parkol nehany szerveren. Azt elismerem, hogy a domain hosting teruleten nepszeru a linux es ez erosen torzitja a Netcraft statisztikakat. Sokkal erdekesebb a Netcraft secure server statisztikaja ami a mukodo e-commerce szervereket elemzi. Ebben az IIS pillanatnyilag 59% es a trend emelkedo.

"Csinálok egy X rendszert, majd egy Y rendszert ami elég jó, de csak az X alatt működik, meg egy Z rendszert amihez szinén az X rendszer kell, meg egy K rendszert amihez kell az X és az Y."

Es ez most miert baj?

Előzmény: micu (59)