Törölt nick Creative Commons License 2001.03.10 0 0 2950
Hello!

Ma elhoztam a BRAWA 132-t. Otthon mindjárt ki is csomagoltam, beüzemeltem. Még nem raktam össze teljesen, csak a csatolókat tettem rá.
Hát, mit mondjak, talán csak annyi, hogy most elöször látom úgy, hogy kaptam is valamit a modell áráért.
Minden ajtaja nyitható. A tetején az összes alkatrész külön-külön van kidolgozva, például a 3 ventillátort még forgatni is lehet. (Az alatta levő részt ki szeretném emelni sárgával, hogy jobban látszanak.) A forgóváz is meglehetősen részletes, a fékek kidolgozásán szinte látni lehet a működésüket. A korlátok az elején, oldalán gyárilag rajta vannak. A mozdonynak szinte semmi hangja sincs futás közben, ahogy próbálgattam, egy 4 tengelyes régi Schicht kocsi elnyomja :) A modell szerintem sokkal szebb, mint a fényképeken látszott. Ha valakit érdekel, majd jövő héten teszek róla fel képeket.

A Vasút&Modell webre hamarosan felkerül néhány dolog: gőzmozdony jellegrajzok(!), a következő szám részletes/pontos tartalma, valamint a lap megjelenésével egyidőben van kicsit később: ami a lapba már nem fért bele, de látni kell.
A következő szám március végén jön ki.

üdv