Sziasztok!
Hadd csatlakozzam, újfent! (Mármint a hozzászóláshoz.)
Ahogy Hunter írta (és azt hiszem magamra vehetem), a lányok keze is kell a gátakon! Én a magam 50 kilójával és másfél méterével is igyekeztem aktívan részt venni a munkálatokban!
Őszintén szólva nagyon féltem eleinte, amíg még semmit nem csináltunk, hogy nem fognak odaengedni, mert ez nem nőknek való stb. Pláne, ha meglátják hatalmas izmos testemet...! :o)
De szerencsére nem így volt. kell hozzá dolgozni akarás, és résen kell lenni, hogy ki az, akinek tudsz segíteni (pl. tartani a homokzsákot, miközben megrakják homokkal, vagy éppen lecuccolni a teherautóról, vagy amikor rakják a gátat és láncban adják egymásnak a zsákokat)! És nem várja el az ember, hogy hasra boruljanak előtte, de piszok jó érzés, ahogyan az ottaniak fogadják a te segítségedet!
Volt egy jó poén, mikor megkérdezték, hogy honnan jöttünk? A válasz persze az volt, hogy "Ki innen, ki onnan!" Aztán azt is megkérdezték, hogy iskolásak vagyunk-e? Valaki igen, valaki nem. Igaziból akkor még szinte semmit nem tudtunk egymásról, mert kb. három nap alatt, míg ebben a topicban szerveződtünk nem egymásról akartunk megtudni infókat, csak egy cél vezérelt mindenkit! Menni-menni! És mikor lementünk ezzel a kb.20 fővel, egymás nevét sem nagyon tudtuk. És ez szintén nem volt olyan fontos, mint az, hogy megszerveztük a MENTŐ-ALAKULATOT és ott voltunk. Persze estére már nagyjából képben lehetett az ember, hogy ki kicsoda stb.
Felejthetetlen élmény volt!
Hja, és ami számomra plusz öröm volt, hogy míg vártuk a következő adag homokzsáokt, láttunk egy kis törpeharcsát a Tiszában! A cián-szennyeződés után ez akkora öröm volt nekem (és persze biztos nem csak nekem)! :o)))) Bocs, de ez úgy kikívánkozott belőlem!