matiz
A Vasut&Modell honlapra érkezett Albertusra még csak ne is tegyél. A lapot több typográfus látta, és elismeréssel nyilatkozott. Persze Albertus mindenhez jobban ért, és pótcselekvésként csak mocskol. Úgy tűnik ez kell neki, a "sikerélményhez". Már nem emlékszem , de multkor egy kapitális b...ság miatt joem jól ( és joggal) legorombírtotta. Akkor eltünt egy hétre. Akkor is ugyanezt művelte. Másra nem futja, ahhoz már tudni kellene a vasutat.
Ennek a magyar vasútnak és modellezésnek az a legnagyobb baja, hogy háromezer modellezőjéáre jut vagy két tucat "isten", míg pl.: némethonban, Ausztriában, pedig a terepasztal építőket, gyárak konstruktőr színe javát személyesen ismerem, még egyet sem találtam. Igaz ott építenek évente néhány százezer modellt, amit itt kritizálnak, savanyú a szőlő alapon. A kritikus "urak" persze még nem hoztak össze semmit a pénzen kívűl amiből szögecset számlálnak, persze azt is rosszúl, mert ahhoz ismerni , birtokolni ellene a mozdonyok eredeti dokuját, vagy annak másolatát.
Matiz, oda se neki. Soha nem a "király" veszi észre, hogy az ülepe meztelen.
És ha valaki úgy gondolná, hogy ez off, hát most valóban bosszús vagyok és felhívom a figyelmeteket , hogy Ti vagytok úgy egészben off!
Bizonyíték: minden gyár támogatja a vasútmodellező csapatokat. Külföldet is! Csak minket nem, na miért?
Hát azért kedves fröcsögő, mocskolódó "főistenek, királyok" stb. , mert ha érkezett egy megkeresés és már törték a fejüket, hogy mit tegyenek(tőlük tudom), egyből vitte a posta ugyanabból a klubból a másik önfelkent "zseni" epistoláját, hogy az ekőző alak egy sz.r, de ő igen!
Kedves Albertus ezzel kellene foglalkoznotok, kicsik és kevesen vagyunk, ez még valahogy tolerálható lenne a gyártóknál(akik nem a két szép szemünkért, hanem a promoció miatt is segítenének), de hogy utcasarkit is alaulmúló módon marakodtok attól felfordul a belsőségük!
Miattatok nem veszik sz.ba sem a magyar modellezést. Lásd tegnapi hozzászólásomat a modellgyártok hozzáállásáról.
Szálljatok magatokba, vagy szünjetek meg, mert a magyar modellvasutazás ügyének, ami nem magántulajdonotok, csak kárt okoztok!
Miondenki tárt karokkal várna minket, mert tehetségesnek tartanak minket. A pofátlan alpáriságot azonban ki nem állhatják. Rajtatok múlik tartjátok e a szátok, és magtanultok szalonképesen nyilatkozni, és végre használtok e a magyar vasútmodellezésnek pl: csináltok végre egy modellt, ami jobb, mint a másé, ahelyett , hogy csak parttalanul kritizáltgattok - ami nem más, mint primitív irigykedés rosszul leplezve.
Neked is lenne lehetőséged, hogy jobb honlapot csinálj mint Matiz, tessék, mindenki meg fog süvegelni.
Íly hosszan csak Matiz miatt írtam, mert a Ti romboló szellemű kötözködésetek már sok. Csinálj jobbat mint a másik! Másik alternatíva: és most ismétlem - szünj meg!!
Ps.: várom alpári visszavágásodat, ami majd megint nem tartalmaz semmit, mit hogyan kellene jobban csinálnit, hanem csak kifejted, hogy rossz amit más tett. Hogy miért, azt megint nem fogod megmondani.Indokolni csak az tud aki felkészült! Gondolkozz el- ha van mivel - ezen!
JSB