Kedves Bloki!
Az én sommás minősítésem a te sommás véleményednek szólt! Nekem nem azzal van a problémám, hogy kinek mi a véleménye! Neekm csak az utóbbi időben elharapódzott stílussal! És most nem a Heti Hetesben történtek hanem az arról vitatkozók stílusára gondolok!
A műsorrol! Hogy nekem mi tetszik benne! Az ami nektek nem mert politikát magyaráztok bele! Ami ott elhangzik én azt úgy nézem értelmezem, hogy az néhány ember (színész, művész) magánvéleménye! Nem akarok és nem is voltam eddig hajlandó benne politikát keresni! A Heti Hetes szerintem nem politikai műsor! Leginkább a közéleti kabaré kifejezés illene rá. legalábbis szerintem! És mint kabaré én úgy is nézem. Nem a hátsó szándékot keeesem, hanem azt fgyelem nekem az adott hírről mi jutna eszembe és nekik mi jut. Az pl. amikor azzal foglakoznak 20 percen keresztűl, hogy a Farkasházy raccsol nem tetszik. De az ahogyan erre megválaszolt a Megszólított az kifejezetten tetszett! A Verebest én sem szeretem. Nem is miatta meg a Havas miatt néztem. De pl. a Farkasházy-t én kifejezetten kedvelem! Vagy a jómúltkoriban szereplő Réz Andrást is! Szerintem nekik van humoruk. És mint kifejtettem nekem a humor kell ebben a műsorban és nem a politika. Amikor elösször volt grespikezés az tetszett. mert első nekifutásra az a pasi tényleg nemnormálisnak tűnt. De amikor már vagy a harmadik műsor ment a Grespikezéssel az már nem tetszett! Hullába mégegyszer belerúgni nem szép dolog!
Szerinted kit bántottak meg alaptalanul és ki volt az? Arra emlékszem, hogy bántottak pár félresikerült politikust de az alaptalánság most nem ugrik be.
Sommázva az eddigieket! :) Próbáltad már úgy nézni eme műsort, hogy nem politikai indítatást keresel minden szóban, véleményben? Esetleg úgy lehet, hogy szórakoztató! Legalábbis azok szerint akik nézik! Mert a nagytöbség nem a politika miatt nézni a Heti Hetest! Éppen ellenkezőleg! Azért mert kegyetlenül elege van a politikusokból!