Delima! Nálam nagyon hasonló a helyzet mármint munkailag ( én még most is MF-en vagyok), és némi segitséggel a baba mellett is dolgozni fogok otthonról (a körülmények hozták igy). Szerencsére a munkám nem stresszes és az én főnököm is egy ilyen rendes pasas. Nagyon remélem, hogy menni fog a kettő együtt. (Nem is vagyok telhetetlen, igaz?)
Gyömbér, most nálunk is nagy a hajtás, ezért is vagyok úgy lemaradva a másik topicon. Egy-egy orvoshoz-menés pedig külön rá tesz egy lapáttal. Akkor még a munkát is pótolni kell. De hamarosan kész leszek ezzel a határidős munkával és akkor már könnyebb lesz.
Én is azt hittem, hogy lehet videózni, ezért is fizettük be megkérdezés nélkül. Valószinűleg azért nem lehet, mert ez egy diagnosztikai UH az AFP után, és esetleg zavarná az orvosnőt. Nem biztos, csak találgatok. Jól hallottad, az UH-t sosem az orvosod csinálja, hanem egy erre szakosodott orvosnő és az asszisztense (A ép. II. emelet balra) Szombaton is van rendelés? Pénzt nem kell adni, ez is futószalagon megy.
Elgondolkodtatott, amit a baldachinról és az ágyneműről irtál. Tényleg, igy van!
Kedves Új Kismamák, mikor csatlakoztok hozzánk?
Bie! Nem tudod Sihaya más elérhetőségét? Ha jóban voltatok, esetleg felhivnád? Persze, biztos megtetted volna, ha igy lenne. Mindannyian izgulunk érte!
Berku, milyen volt az UH?