Gézuci
2001.03.08
|
|
0 0
129
|
Kedves Bloki!
Na jó!Már megint egy olyan aki csak fröcsög! legalábbis nagyon úgy viselkedsz! Léegy oly kedves és azt konkrét példával mutasd be, hogy mi nem tetszik! Így álltalánosságban vagdalkozni nemvall jómodorra! Ebből könnyen az a vélemény szűrhető ée, hogy te is azok közé tartozol akik egyszerűen csak irigykednek a Heti Hetesben szereplő emerekre! Mi az ami szerinted nem tiszta a heti Hetesben? Említsél már néhány példát mert akkor azon lehet esetleg vitatkozni. De így, hogy az egész mocsok meg szenny ez nem képez viaalapot. Ez egy vélemény ami a tied!
Az álltalad említett "megszabályozással" meg semmilyen mértékben nem értek egyet! Az cenzúra amit minden féle formájábanelítélek. Egyetlen olyan cenzúra van ami szerintem alkalmazható és az a közénség általi cenzúra! Ha valamit nem néznek akkor az veszít a népszerűségéből ezáltal a szponzorokat is elveszíti és a végén lekerül a műsorrol!
Valaki mondja már meg nekem miért van az, hogy az itt levők és veszettűl acsarkodó asztaltársakon kívűl azért majd 2 millió magyar miért szereti az ominózus műsort???
Nem mintha nekem minden tetszene benne. De azért mert nekem nem tetszik még lehet, hogy egy jó műsor! És ha nem is tetszik akkor is megnézem (ha tehetem) hátha akad benne valami olyan ami megfelel az én izlésemnek is. De akkor sem állok neki mocskolódni csak azért mert most az a sikk! Mindenkit útálni aki csak egy kicsit is kitűnik a tömegből. Na jó ez így túlzás mert a másik véglet is létezik. Isteníteni kell! :) és az megint ugyan ilyen vitát vált ki ha esetleg akad ember aki nem isteníti az aktuális személyt! Emberek! Vegyétek már észre, hogy a lakosság 99% átlag polgár!
|
Előzmény: bloki (127)
|
|