PyRex Creative Commons License 2001.03.07 0 0 54
Az uccso dog kinyirasa, ha valakit erdekel:

Eleinte nem nyitogatja a hasat, de vigyazni kell, hogy se a csapjaival ne erjen el a tengerbol, se ne lojon le (en 20-as health-el kerultem a szigetre, erdekes volt, mnden loves utan, amivel eltalaltam, mentettem! :))).

Naszoval a lenyeg az, hogy keresni kell egy alkalmas pillanatot, s a hasa ele ledobni 3-4 dinamitot. Ekkor jo nagyot mordul, jo ideges lesz, s valami csap kerul a hasa ele, elvileg ez utan mar nem lo semmit, vagy csak nagyon ritkan. Na amikor eppen nem csinal semmit akkor az osszes dinamitot eccerre dobjuk meg le oda a hasa ele. Jo nagyot uvolt majd, ne ijedjetek meg :) Ezutan lehet sorozni: en a SKULLSTORM varazslatot hasznaltam (fel volt fejlesztve 5-os szintre, igy eleg utos volt a 3 halalfej eccerre). Szoval loni kell, de a fejet, meg a testet! Es kozben arra kell vigyazni, hogy amikor kinyitja a hasat, akkor azonnal bele kell loni valamivel, kulonben beszippant. Szoval fegyvernek legyen a kezetekbe a pisztoly, vagy shotgun a hasbaloves miatt, es a varazslatnak pedig a skullstorm amivel kozben lovitek mashol. Na kb. ennyi. Kicsit bonyolultnak hangzik de nem az, ha az ember raerez a ritmusra, akkor mar nem lehet elhibazni:

Lovom, lovom, lovom, latom hogy kinyilik a hasa, oda belelovok egyet, lovom, lovom tovabb... Nem kell neki sok. Persze ne mennjunk nagyon hatra, mert a csapjai amik a vizbol jonnek, azok eleg aktivak :)

Ja es mentsetek surun :)

A vege nem nagy szam, kis anim, es visszadob a menube, haat ennyi volt, most megint unatkozni fogok... :)

PyRex