Emilia néni Creative Commons License 2001.03.07 0 0 313
A_girl!

Köszönöm. :-))) Nagyon! Csak egy ideig nem találtam, mert nem szoktam volt használni azt a cimet, de meglett. :-))) Jah, meg nem tudtam a jelszavam sem, de a kitartásom siker koronázta. :-)))
Igaz, voltam sielni, meg most megyek is. :-)) Azért kell a szoli, h utána _egyesek_ :-))) ne kritizáljanak meg, h nem is látni a szinemen, h sielni voltam. :-))))))) Másrészt (Lio: te ugorj, ne olvasd el! ) az ilyen sielések elég jó pasiszerző körutak. :-))))))

Lio: büdös zokni elrohadthatott út közben, de nem ért ide. Vigyázz, igy meg fog enni a kutya. :-)))
Igy emléxem a mellem állagára? :-)))) Pedig max csak véletlen érhettél hozzá. :-))) Na majd most pótolhatod. :-))))))))))))))))

Ne haragudj KrapulaX, de ma este Lioé voltam. Telcsizni még csak egy emberrel tudok egyszerre. :-)) De az egész délutánom a tied volt, úgyhogy semmi ok a féltékenykedésre. :-))
Az még semmi, h a te hangodra ébredek, de nemsokára akár hajnali csókkal is ébreszthetsz. :-)))

A_girl: ma már nem válaszolok, mert hosszan szeretnék és nem akarom összekapni. :-)) (meg még keresgélnem kell pár képet a neten jobbnál jobb topmodellekről. :-))))De holnap! :-))