Lovászi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 100
Sziasztok!

Na, jöttem panaszkodni!
Dalma az éjjel 3-szor ébredt fel. Mindig ugyanaz volt a műsor: felébredt, a hátára fordult, ennek örült egy kicsit, majd vissza akart fordulni, ez nem ment, erre üvöltött, visszafordítottam, akkor próbált egy kicsit visszaaludni, majd újabb sírás, hogy együnk mááááárrrr! Kész vagyok!
Közben apa meg a nagylány áznak a franciáknál síelés címén...

Mámi, szerintem azért nem adják vissza a befizetett teljes összeget, mert már befizetted. És ugye pénzt visszakérni... majdnem lehetetlen, pláne oktatási intézménytől. Örülnek, ha kapnak...
Mámi, mi újság a nagyobbikkal? Eredmény van már?

A nassolásról én is ódákat tudnék zengedezni. Tegnap leültem netezni, és mire észbekaptam majdnem felfaltam egy egész zacskó Cerbonát, csak annyi maradt, amit a kisfiam ma jóízűen megreggelizett... És még én csodálkozom, hogy visszahíztam a szülés előtti súlyomra...

Ma egész nap azon fogok rágódni, mi legyen a kajálásunkkal. Dalma 5 és fél hónapos. Eddig 6-szor szopott egy nap (na ma rekorderek leszünk, összejön a 8 is estig), és egyszer evett főzeléket. Szerintetek elég, ha még egy főzeléket kap, vagy kezdjük el a tejpépet is? (A gyümölcs azért nem játszik nálunk, mert semmiből nem tudom megitatni, ezért minden kaja után szopik is.)

Azt hiszem elmegyünk egy kis turkáló körútra, attól mindig jobb lesz a kedvem :-)))

Sziasztok!

Tímea