101 Creative Commons License 2001.03.05 0 0 2888
Helló!
A sinek ügyében úgy látom nagy a tanácstalanság miért és mi ennyi. Néha nekem is gondot oko!
Összeszedtem egy alap kitérőből hány fajta kapható és milyen kódszámon.
a geometriával nem foglakozom, abban is van eltérés.
Elnézést ha nem leszek teljesen szakszerű

Árkategóriák szerint

Hobby Line: 2.5 mm barna talpfa
58240/241 kézi állításu kitérő /egyben/
58242/243 elektromos /egyben/
műanyag csúcssín, a mozgó és álló sinrész találkozásánál nincs bevágás a felfekvéshez, a mozgó rész forgópontja egyszerű szegecs, terelősinek műanyagból.

58250/251 állítómű nélkül /kézi és el.állítómű felszerelhető /csavarral/
58252/253 más geometria
fém csúcssin, áram hozzávezetési helyekkel, felfekvő felület kialakítva, sinanyag alum. színű, terelősin műanyagból.
Sinanyag elég változatos, az újabbak hasonlítanak szinben /bevonatban a ROCO 2,5 rendszerhez/

ROCO 2,5 sinrendszer 2.5 mm fekete talpfa, "Neusilber"?? sinanyag
42309/311 állítómű nélkül
42359/361 más geometriával
fém csúcssinnel, áram hozzávezetési helyek kialakítva, felfekvő felület kialakítva, terlősin műanyagból.

ROCO LINE 2,1 sinrendszer 2,1 "Neusilber" sinanyag
42440/441 állítómű nélkül
42488/489 más geometriával
Ezt én is képről nézem. Nem látok a váltókon az állítómű felerősítő csavarpontot, viszont kétoldalt is ki van vezetve az állítómű csatlakozási profil??. Terelősin műanyagból

ROCO LINE 2,1 töltéses
42538/539 kézi állítómű
Ez élőben: sinanyag u.a., talpfa barna. Csúcssin fém, terelősinek fémből, a felfekvést a mozgó sinszál speciális kialakítása biztosítja

Köszönöm a figyelmet, ha további kérdés van szivesen leírom amit látok. Legyetek szívesek ne azzal kezdjétek, hogy azt nem is úgy hívják. Egyszerűen lusta voltam utána nézni. Pedig ebből is érettségiztem meg mindenféle tanfolyamot végig ültem ebben a témában. Hiába azok az agysejtek nem sokasodnak.
Üdv mindenkinek.