Babóné Creative Commons License 2001.03.05 0 0 92
Sziasztok!

Megint hétfő... Egész eddig takarítottam, meg mostam, Lili most aludt el. A hétvége nagyon jól sikerült. Miért van az hogy hétfőn rendszeresen olyan rosszulérzem magam reggelente? Mármint fizikailag is:fejfájás, köhögés stb. Persze valszeg azért, hogy hátha itthon marad apa és nem kell egyedül lenni. Különben meg olyan boldogságos vagyok, hogy megvan az autóm! Úgyhogy kevésbé vagyok lehnagolva mint egyéb hétfőkön, mert egész hétre minden napra van valami programunk. A munkahelyemre is be kell mennem, mer elszúrták az adópapíromat.Jellemző.

Nem tudtok valahol valami tornát, ami nem délelőtt 10 körül van? Lili mindig akkor alszik. Pedig nagyon kéne már valahova járni ... Hiába vagyo 3 kilóval több mint szülés előtt, mégis úgy nézek ki mint akin 10 kg felesleg van.:((( Lili április 21én lesz 1 éves, jó lenne, ha addigra valahogy normálisan néznék ki, és a képeken nem egy kisebbfajta malacka vigyorogna vissza. Ráadásul pár napja megint mindent megennék ami a kezem ügyébe kerül:(

Na megyek, folytatom a takarítást! Mivel vészesen közeleg április 1, amíg le kell adnom a diplomamunkámat, inkább takarítok...

Szilvi