Törölt nick Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2878
Hello!

A 2,5-os sinek olcsobbak mint a lejjebb feltuntetett arak. Csak a geometriajuk teljesen mas, nem igen tudtam volna ezt a kacifantos valto-megoldast megcsinalni 2.1-bol.

Elkeszult az elso haz a Mozartstrasse-bol, a legnagyobb epulet. Amig raktam ossze, ugy tunt rossz valasztas volt a patinalt. De amint kesz lett, engem lenyugozott...szerintem egyszeruen gyonyoru az epulet! Majd teszek fel rola kepeket. Egy helyen rendesen elrontottam, mert egy nagy megfolyast produkalt a ragaszto.....ezt meg nem tudom, hogy, de korrigalni fogom. Annyira nem zavaro, mert a hatso epulet es az elso epulet kozti par mm-es resben van, de ott van, es ugye ezt nem lehet annyiban hagyni :-) Szoval en ugy erzem, megerte a sok munkat, mert _nagyon_ szep lett.

A Brawa modellek kozul a 132-est rendeltem meg. Egyenlore az az egy lesz, aztan majd ha kesobb magamhoz tertem az anyagi megprobaltatasokbol, akkor lehet tobb. Egyebkent a hasznalt Brawa ara kb. az uj ROCO ara. A Roco nem gyartja azt a szin es palyaszamvaltozatot, ami az en rogeszmem - na meg a Brawa icipicit szebb (szogecsszamlalas rulez). Telefonon erdeklodtem utana, a hirek szerint hetvegen mar nalam futhat....

A hetvegi borzerol mit tudtok? Szombat munkanap, (bar en epp` nem dolgozom) lesz, vagy nem, vagy esetleg vasarnap?

udv