No, végig olvasgattalak titeket, aztán azt gondolkodtam ki, hogy kéne csinálnom egy listát, amiben kigyűjtöm kinek milyen körülményei, mekkora, milyen nemű, meg hány gyereke van, meg ilyeneket, mert így első olvasatra úgy tűnik, szépen összegyűltünk. aztán rájöttem, hogy ha rendszeresebben itt bírok lenni erre nem lesz szükség.
A "taksinéni" témához volna egy kérdésem, hogy ti nem szoktatok bosszankodni miatta? Hozzánk is jár egy lány, akinek azon kívül hogy fizetek, nem győzök sose eléggé hálás lenni, mert igazán nagy segítség nekem, de soxor zsörtölődök ám. Hogy ezt nem így kéne, azt nem úgy, stb. Volt egy csajszi, aki régebben takarított nálunk (elment külföldre dolgozni), nagyon-nagyon visszasírom, aztán amikor itt volt, állandóan bosszankodtam, hogy mindent bebasszint a szennyesbe, a konyhában nem mindig találom a dolgaimat, meg hogy a gyerekrajzokat kidobja (nemdobta, csak elpakolta őket), stb, de olyan rendet és tisztaságot tudott csapni egy fél nap alatt, hogy én magam se olyat. A mostani lány meg úgy takarít, hogy nem pakol el, de körbe törölget mindent. Szóval nehéz az élet taksinénivel, de nélküle még nehezebb. Meg még valami, hogy én például a mamám előtt be se merem vallani, hogy takarítani jár hozzám vki, mert milyen lánya van, aki nem bírkózik meg a háztartással, két gyerekkel, meg fiatal is vagyok, bírnom kéne, egész nap itthon gyesen ugye? bla-bla-bla. Bár szerintem úgyis tudja, miután nagyobbik gyermekem elég locsi-fecsi.
Olyan sok mondani valóm volna még, de most veszem észre, hogy elment az idő, majd legközelebb.
Az ICQ nagyon jó ötlet, majd írok neked Tímea.
Puszi mindenkinek