EZ a befejezés max. a Titanichoz illet volna, mert az már amúgy is totál el volt... (nem véletlen, hogy majdnem így fejezték be)
Amúgy Űrcowboyokat fenntartom, hogy sokkal jobb. Van benne alapötlet, humor, remek színészek (mármint nem csak 1db), REMEK KARAKTEREK, némi action, és passz.
Gladiátor telis-tele full3Dlensflare akcióval, Crowe elég jó benne, humor (amennyire emlékszem) kimerül abban, hogy Conan beszól valamit. A politikai intrikák gyengusok, a jelelmek szintén: hú én vagyok a jó, hú én vagyok a szörnyen gonosz (pszichológiai háttér: félek a sötétben és ágybavizelek), mindenki más vacilál, nem tudja, picit segít, picit árt, aztán a végén persze segít pl. az a kikefélt Centurio, Crow legjobb barátja, aki az aelején lemészároltatta a családját, meg őt is kinyiratta volna, de a végén hősiesen melléáll - amikor egyrészt már ő van csúcsabban, másrészt mingyá' vége a filmnek - broáf.
Amúgy fő bajom a filmmel, hogy kicsit túl gigantikus, majd mi csinálunk Ben Hurt, hogy szopassuk Cameront film. Túl is húzták kissé. A politikai vonzatát meg ne is említsük...