Drága Tölgy!
"ha hallgattam volna, bölcsebb lettem volna! ezt sokat megkaptam az életemben, és tuti kell neki alapja legyen, biztos nem okoznék fájdalmat, nem kellene szavaim kapcsán elbujdokolnia senkinek sem. "
Nem, én igazán nem osztom veled a bölcs mondást. Ahhoz, hogy teljes értékű emberekké váljunk szükségünk van a kudarcokra épp úgy, mint a sikerekre. Ezek együtt csiszolják, tökéletesítik jellemünket életünk utolsó pillanatáig.
Nekem szükségem volt, hogy szavaid kapcsán magamba fordulva átgondoljam, és magam számára a tanulságot levonjam. Ugyan nem lett más az elképzelésem a szeretni tudást illetően, de általad láthattam annak egy újabb oldalát. Ideig óráig meginogtam, hajlottam rá, hogy Nálad az igazság. De a többi hozzászólás meggyőzött nem lehet az érzést egyenruhába bújtatni. Mindenkinek más és más a szeretet igénye. Az enyém abnormálisan nagy, így kielégíthetetlen?
"ugye tényleg megértesz, és nem félreértesz!?nem baj ha máshogy látunk, érzünk, álmodunk, élünk! szines tőle a világ! és szép!!:-) "
De mennyire, hogy meg, mert valóban attól szép és színes a világ,hogy ahányan, annyifélék vagyunk és annyiféleképpen szeretünk, álmodunk érzünk, élünk. Ettől egész a világ, nem?
"szeretni tudás nehézségei.."
Ja kérem valamit, valamiért:)))) A végeredmény magáért beszél majd.
Leragad a szemem, megyek aludni. Holnap 15:00 után visszanézek. Még egyszer köszönöm a hozzászólásod.
üdv klia
nzek