tölgy Creative Commons License 2001.03.02 0 0 61
kedves szeretni tudni tanulótársaim!:-)

nagyon OFF leszek, előre is bocs. érte!:-)
tehát: a legfontosabb: ha hallgattam volna, bölcsebb lettem volna! ezt sokat megkaptam az életemben, és tuti kell neki alapja legyen, biztos nem okoznék fájdalmat, nem kellene szavaim kapcsán elbujdokolnia senkinek sem.
Sajnálom!!!!!! öszintén, mert nem ez a célom a grafomániás megnyilvánulásaimmal, erős késztetésemet visszafoghatnám, hiszen a közlés vágyamat is ha külső szemlélő nézi, mondhaja, ugyan ki kérdezett?
ez a topik, és gondoltam mind arra (is) szolgál, azaz lehetőséget ad eme sajátos kényszeremnek, ezért élek vele (lám most is),

Klia drága, nem vagyok cseppet sem tökéletes, de az átlag vélemyét se képviselem, csak a magamét! ami olyan amilyen! nem előirt szint senkinek, sőt mint minden ez is változik folymatosan, nem mondhatom, hogy linearisan felfelé, ja mert hogy annak van lefelé iránya is, huh, bele se gondolok, mert ez aztán olyan kuszasághoz vezethet!:-)
vissza a sértődéshez:
bevallom őszintén van késztetésem a "kimozditásra" a megjegyzéseim, gondolataim esetleg más fényt vetitenek, tán még gondolkodóba is ejthetnek?(nos ez beképzeltnek is hallatszik, ha az, sebaj!), a mozdulás szvsz! jobb mit az egyhelyben topogás, és megint nem sértőnek szánom, de a sebnyalogatásnál is jobb!

és még valami: egy szivem mélyénlakó mondta nekem:
nem kell, hogy mindenki szeressen!!!!
és igaza van! nem baj, ha a föld összes embere nem fogad el engem! megelégszem azok szeretetével akik igy fogadnak el, amilyen vagyok! messze nem tökéletes tölgyként!
ettől még szeretek én is ám másokat is, akik engem nem ugy ahogy én szeretném, mert már nincs annyi időm, hogy azzal rontsam el a napomat, hogy sirdogáljak a másik ember "olyanságán", nem akarom átformálni! az én számize szerintire, mert az már akkor nem is Ő!
kicsi Kliám!!!!!! ugye tényleg megértesz, és nem félreértesz!?nem baj ha máshogy látunk, érzünk, álmodunk, élünk! szines tőle a világ! és szép!!:-)

Macisajt! te értesz mindent, ez kettőnk közti "máshogygondolás" eredménye Kliával, arra reagáltam, hogy Téged is formálna-vagy csak az én olvasatomban ? no mindegy! már tisztáztunk mindent ugye?

ON:
bocs mégegyszer a topiktagoktól, de kicsit tán ráhuzhatjuk erre is a szeretnitudni-nehézségeinek lepedőjét!:-)
üdv:tölgy