Törölt nick Creative Commons License 2001.03.02 0 0 1925
JiG !
Ahogy mondtam, az átlagember soha nem fogja az értéket látni a csuklódon. De azért maradj vele továbbra is diszkrét távban, ne told az orruk alá :)
Pontosság : Miért, egyébként kronométerigazolt ?
És a dátumváltás : Ez is csudagyors a sok óránál tapasztalthoz képest, azonban pld. az enyém egyáltalán nem mozdul előre, hanem - ha pontosan van beállítva - éjfélkor a pillanat törtrésze alatt egy halk kattanás kíséretében átvillan a következő számra. Amikor előszö láttam, azt hittem káprázik a szemem. Másnap direkt ezért maradtam fenn éjfélig...

SukosdG !
Az egy dolog, hogy sokat koppintanak a Poljot-ék, azonban Fortis névem nem ők forgalmazzák a copy-t, hanem állítólag egy német kereskedő a megmásítási procedúra után.
Viszont az is szolgáltat némi alapot a gondolatomra, hogy v.mely O+A-t ott gyártják a régi gyárban. És még senki nem tudta megmondani, melyiket...
Ja, bedobtad a doktorórát. Hát, én eddig csak újságban láttam a Vacheron C. Medicus-t és annak skeleton változatát, ami pulzusszámlálást is tud. No, meg a Sinn-ék is csinálnak ilyen kronográfgyűrűs órát. Meg tán még pont a Te kollekciódban láttam ilyetén tudományt. Szóval, hogy divatba jöttek ?!?

Üdv :

NPZ