BadGe Creative Commons License 2001.03.01 0 0 554
Kedves Gyuri(v),

Mi az ami meggyőzne téged arról, hogy a vektoros rendszereknek, már ma is van létjogosultságuk?, (XXI. század vagy mi a szösz) úgy értem az on-line rendszerekben? Engem csak azér sért szakmailag egy kicsit ez a bitmap dolog, mert annak szenteltem egy évemet, hogy egy ilyen vektor alapú rendszert létrehozzak, és mondanom sem kell, hogy a több másodperc alapú frissítési idő eleve nem szerepelt a megvalósítandó célok között. Századmásodpercekről volt szó, még több millió pont esetén is. Egyébként úgyis mennem kell békéscsabára valamikor a közeljövőben (térképpontosítás) így akár élőben is szivesen mutatok egyet... (sőt ha már itt tartunk, akkor lehet, hogy repülővel megyek, és akkor megnézhetjük a frissítást 160-nál is:) Mellesleg az oktatóm nem nagyon örült volna, ha az ölében még egy laptopot is kellett volna szorongatnia)

Most jut eszembe, ha nagy jót akarsz tenni a közösséggel, akkor mész nekem három referencia kört békéscsabán és elküldöd e-mail-ben. Amit a Garmin visszad az úgy ahogy van jó is. Ez utóbbit egyébként tényleg megköszönném!

(vagy rosszul tudom és debrecenből írsz?)

Ge.

Előzmény: Vgyuri (549)