JiG Creative Commons License 2001.03.01 0 0 1921
Egy kicsit elszomorit ez az Atomtime. Amig a pontosidohoz neztem az oramat, addig 4 nap alatt ket mp kesett. Majd beallitottam az Atomtime-hoz, es most ket nap alatt 10 mp-t sietett. Most akkor kinek van igaza? Ezek szerint meg sem kaphatta volna a kronometerigazolast. Azert kivancsi leszek, hogy a tovabbiakban hogyan alakul.

Az eszrevetelekrol: szinte senki... Azota egy ember. De o is csak kullemre. (Persze meg mindig hosszuujjuban jarok, de nem igaz, hogy nem tunik fel a kozvetlen kornyezetben eloknek, hogy majd ot ev utan ismet hordok orat? Vagy csak nem merik? Nem celom a magamutogatas, de ugy erzem, hogy direkt nem szolnak. Ti nem tapasztaltatok ilyet?

Az datumugrasrol: Korulbelul 3 perc alatt valt (de lehet, hogy kevesebb), es nincs az a - altalam a kvarcoraknal megszokott dolog, hogy a datum mar nyolc korul kezd elfordulni, es a ejfel kurul mar a fele sem latszik.

Mas. Probaltam rakeresni, hogy mi a kulonbseg a kulonbseg a 2892, ill. a 2892-A2 kaliber kozott. Az eta honlapjan jelszoval korlatozott ez a resz. Ezt esetleg honnan lehetne kideriteni?

Engem is erdekelne a levelezolista. Hol lehet feliratkozni ra?