BoGar Creative Commons License 2001.03.01 0 0 2849
Sziasztok!
OFF
Bocs, nem akarok rosszat a webzine-nek, de a tévedések elkerülése véget leírom a számlálóval való észrevételem: a Tár számlálója nem az indexoldal megtekintése után számol, hanem minden oldal megtekintése után. Tehát a következő történik egy látogatónál, aki az apró miatt jön be: index.html +1 látogató (továbbiakban "L"), belép +1 L, apró oldalra lépés +1 L, keresés oldal +1 L. Tehát csak az apórhírdetéseket nézte meg valaki az oldal számlálója meg már 4-gyel lett nagyobb az 1 helyet. Most mi van akkor, ha Valaki megnézi még a soksok cikket és tesztet?? Egy látogató esetleg 10-15-tel is emelheti a számlálót. DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.
ON
Lehet, hogy a hétvégen elkezdem én is a terepasztalt, de mivel rengetek pénzéhes hobbim van, egyenlőre csak az állomás fog elkészülni, azzal az állomásépülettel, aminek a tesztelése megtalálható a webzinen.
Más: Az én kedvenc boltom a HO-Ki a Teréz körúton. Rendesek, segítőkészek az eladók. Ott vannak Auhagen és Faller épületek, melyekre előrendelést is vesznek fel és 1-2 héten belül hoznak. Amikor én ott vettem az állomásépületet, az eladó vagy 20 percen át keresett nekem épületet. (Mert egy nem túl drága közepes állomásépületet kerestem.)
Bocs, ha hosszú voltam.
BoGár
Előzmény: Törölt nick (2847)