Emilio bácsi Creative Commons License 2001.03.01 0 0 270
Sziasztok!

Most értem haza a buliból. 5:15 van :))) Nagyon kemény voooooolt! Totál be vagyok nyomva. Nem van kedvem aludni :))) Hatalmas buli volt :))) Ott kezdődött, hogy csak diákigazolvánnyal lehetet bemenni. Szerencsére az egyik kidobót ismertem. Együtt kick-boxozik öcsémmel :)) Kiskapun beslisszoltam. Örömömben még a bazi megterhelő 300 ft-os belépőt is kifizettem, pedig a srác azt is el tudta volna intézni :))))) Bent aztán elszabadult a pokol. Rum-kóla akció volt :)))) 140 volt egy adag. :)))) Kész a fejem :))))) Találkoztam egy rakat ismerőssel :)) Egy skinhead haverommal, aki most németországban él, aztán egy manöken munkatárssal, aki fényképezett is (tárgyi bizonyíték készült :))))). Ott volt egy nagyon jó srác, aki már a sürgősségi ellátás doktora. A beceneve: Ödémás :)) Mondtam neki hogy irány a Vészhelyzet :))) Nagyon jó srác. (Jóképű is :)))) Aztán találkoztam a Goló haveromal, akivel lefotóztak a giccspartyn és belekerültünk egy újságba. (Majd szkennelem a képet, elég erős :))))) Aztán pár lánnyal, akikkel már ezer éve nem találkoztam, srácokkal, akiket szintén régen láttam. Hatalmasat nyomtunk. Nem éredekelt semmi :))))) Eccer el kell jönnötök!!!! Van mindenkinek megfelelő zene. Tuti egyetemi buli!!!
Uhh alig látok :))))) Most éppen Ossiánt és pokolgépet hallgatok. Nem ezek a kedvenc zenéim, de van pár nagyon kedves szám! Ezeket hallgassátok meg feltétlenül!!!! Mind lassú! Nagyon beleélősek!!! (Ha kell, elküldöm :))
Pokolgép-Hol van a szó
Pokolgép-Itt és most
Ossian-Éjféli lány
ezek nagyon gyilkos számok! :))
Ja meg a Dire Straits-Brothers in arms.
És mit udjátok, dizsi zene beállítottságú vagyok. :))Ennek ellenére, ezek a számok nagyon bejönnek!!!! Ezt adjátok össze :))

a_girl: Szeretnék már bulizni veled egy dizsiben. Lenyomnánk egy iszonyatos táncot :))) Kíváncsi vagyok, hogy táncolsz :)))) Persze nem csak nézném, csatlakoznék is!!! :)

Krapi: Na a telefonálgatás jól sikerült? :))) Holnapra még nem kell kocsi, de péntekre jól jönne .)))) ez már tehertaxi lesz? :)))))

Lia: Nem írtál mélt. Ez azt jelenti hogy elapadtak a kérdéseid? Pedig még neten is utánanézek ha szükséges :)))

Holnap (illetve ma délután nem hiszem hogy bazi aktív leszek :))) Persze ha izgattok, akkor igyekszem izgulni :))))))

Na megyek és megpróbálok aludni :))) Ehh semmi kedvem :)))) Benne van a bugi a lábamban :))))

Lia, Krapi: Átadtam a telefont a kiscsajnak. Aranyos :)))) (Szponzored by Krapulax :)))

Na ennyi röviden :)) Most nemtom mit fogok csinálni, de hogy még nem aluszom az tutifix :))
Jó éjt, legyetek rosszak!! :))))

ui.: Rettegjetek, hátha neki állok méleket írni :))))

Lio bátyátok :))