berku Creative Commons License 2001.02.28 0 0 452
Sziasztok!
Noa hogy vagy és hogy vannak a babák? Kialakult már valamilyen napirend? Képeket láthatunk?
Susok, remélem szerencsésen túl vagytok a vizsgálaton. Az eredményt mikor tudod meg?
Delima, örülök, hogy csatlakoztál. Szerencsére nekem csak néhányszor kellett a mellékhelységbe rohannom, de be kell valljam, nem volt utána épp üdvözült mosoly az arcomon. Persze én is mindig azzal vigasztaltam magam, hogy ezek szerint a babák jól vannak (ha én pillanatnyilag nem is annyira).
Frei műsor: mindjárt megyek elolvasom, mit veséztek odaát, de azért leírom: engem bosszantott, hogy iszonyúan hatásvadász volt (persze mindig az). A magzatműtétes rész tetszett, emiatt is néztem meg.
Mocorgások: már én is nagyon figyelem a pocakom, de még nem igazán tudom eldönteni, hogy amit érzek azok már a babák, vagy még csak a vacsora. Azért volt már egy két elég erős mozgás, ami mégiscsak a babáktól jöhetett, nekem olyan érzés, mintha egy golyó gurulna a pocakomban ide-oda. Tényleg olyan szép! :-))))
AFP-hez a vért múlt héten levették, jövő héten megyünk a dokihoz + UH-ra. Már izgatottan várom, hogy lássam, mindketten jól vannak. Ja és a pocaknövekedés igencsak beindult! Nálad Susok? Eddig nagyon élvezem az új formámat. :-)))