mrzool Creative Commons License 2001.02.28 0 0 1242
Udv!

Alric: azt hiszem a The thaw-ra gondolsz. Jol megjegyeztem a cimet, mint a legrosszabb epizodet, nehogy lassam megegyszer... Izlesek es pofonok.

A Jovo vege az egyik kedvenc epizodom, tenyleg nagyon rulz!:)) Szerintem barmilyen anti-trekker szamara egy nezheto epizod.:))

Regebben vlki furcsallotta, hogy a Voy a napkitoresen repul at. Amennyi treket lattam, en mar semmin sem lepodom meg, ez fel sem tunt... Mint a valaszokbol mar kiderult, a TNG-ben valoban feltalaltak egy pajzsrendszert, mellyel bele lehet repulni egy napba, dehat vmit ki kell talalni a borg ellen:))

Lesz ez meg jobb is, mikor a Voy belerepul egy pulzarba, meg par het es a Viasaton is lathato.

Szemely szerint en nem orulok, hogy lesz 5. trek sorozat, foleg, hogy mar osszel el akarjak kezdeni... Lehet, hogy belefasultam, de nem tudom elvezni az uj Voy epizodokat. Nem arrol van szo, hogy meguntam a treket... Barmely DS9 epizodot meg tudnek nezni, a 4-5. evados Voy-ok is tetszenek, meg a TNG is elmegy. De az ujakat csak ugy birom nezni, hogy a vegig azt varom, mikor lesz mar vege. Semmi ujat nem tudnak mutatni, es ez mar nem az a trek, ami regen volt.:(