Törölt nick Creative Commons License 2001.02.28 0 0 2828
Hello!

Az alant leirtakat a kapott levelbol ideztem, a boltok kozul pedig az Erkel utcaval eddig meg nekem is jo tapasztalatom volt (kiszolgalas teren) szintugy a Deak Modellsporttal a Kalvaria teren. Nekem sem jogom, sem okom sem feladatom megitelni, hogy tisztessegesek-e a kereskedok, es azt hiszem ez nem ennek a topicnak a temaja! Ez egy draga hobbi - sajnos nagyon draga. A borze nagyon jo dolog, de ott is van nehany olyan, aki ebbol szeretne megelni es irrealisak az arai. Hal' istennek csak nehany ilyen van (lasd meg: hirdetesek az Expressz-ben!). Ezert szeretem ezt a forumot, mert itt tanacsot kaphat barki, es a tapasztalatokat-velemenyeket megoszthatjuk egymassal.
Igerem, utoljara, meg egy szep eset: volt ket E69-esem, az egyiket egy kollegamtol vettem gyari allapotban, meg fel sem voltak ra szerelve a cuccok, 4000Ft korul. A Terez koruti HO-KI modell boltjaban lattam egyet 7999Ft-ert. Eppen akkoriban szerettem volna eladni, es megkerdeztem - o en naiv! - mennyit adnanak erte, dobozzal, uj allapotban, vagy mennyiert szamitjak be. A valasz szemrebbenes nelkul 2500Ft volt, es megmagyarazta, hogy neki is meg kell elnie valamibol. Tovabbi kommentart nem fuzok ehhez. Talan valahol igaza van - en meg tenyleg naiv vagyok :) A modell ha jol emlekszem vegul Joem-hez kerult. Amikor kesobb a masikat, ami nem volt ilyen szep allapotu, becsereltem a borzen azt 3900-ert szamitottak be.

Egyebkent szemely szerint nagyon orulok annak, hogy van kereskedo, aki olvassa a forumot, hozzaszol!

Kereskedo-tema reszemrol OFF.

BR80-89: Tenyleg 80-as,ezt elirtam, a jelenleg akcios kb. 9 EFt-os start szettben viszont a ket tengelyes van. Nekem van kb 4-5 ilyenem - 2000Ft-ert vettem par ilyet, egy kis kek mozdonyt, 3 kettengelyes zold kocsit es ket barna teherkocsit egyutt! - mind kulonbozo kivitel. Van egy, ami nagyon regi, a 60-as evekben keszulhetett, a kasznin kivul minden fembol van rajta. Ez a modell sokkal jobban fut mint a mai gyartasu muanyag-vazas, es a kereke sem esik ki. Ennyit a fejlesztesrol :-)

Mas dolgok: a Vasut&Modell weblapjara felkerultek a BR17 teszt kepei. Egyenlore ideiglenesen felkerult a Guetzold katalogus is, ez csak ERROL a linkrol erheto el, kesobb eldol, hogy a weblapra is teszunk-e linket. A kovetkezo szam tartalma nemileg valtozott, errol is varhato info nemsokara, aztan meg igeret van nemi kepanyagra, ami csak a weben lesz.

Előzmény: djt-122 (2826)