Susok! Ha azt mondta az orvos vagy nővér, hogy jó az AFP eredménye, akkor hidd el, hogy az is! Igen, nálunk is a férjem kapja a családi adókedvezményt, ugyanabból a megfontolásból, mint írtad. Én néhány napja azt álmondtam, hogy megszületett a baba, de kissé korábban, még készületlenek voltunk, nem volt itthon elég pelenka. Hát nem összepisilt mindent?! Ez volt az álmom lényege.
Úgy néz ki, hogy kislányunk lesz!
Delima kismama, gratulálok!
Az epidurállal és bármilyen hasonló dologgal szemben nekem is ellenérzéseim vannak, mint Csucsukának. Pontosan nem tudnám megmondani, hogy miért is érzek így. Talán, mert olyasmit hallottam, hogy a babát is eltompítja a fájdalomcsillapító. Az orvosom azt mondta, hogy amikor bevonulok szülni, akkor a felvételnél kell róla nyilatkoznom, hogy apás szülés lesz-e, baba-mama szobát és fájdalomcsillapítást kérek-e. Na most, azon gondolkodom, hogy ha akkor lemondok róla, közben nem dönthetek másként? Mert az lenne ideális, ha mondjuk vajúdáskor úgy érezném, hogy nem jól tűröm a fájdalmat, mégis kérhetném az epidurálist. Ennek még utána kell érdeklődnöm. Szerintetek előre el kell dönteni ezt a kérdést?