Kriza Creative Commons License 2001.02.27 0 0 75

Sziasztok,

Genetta: a családias hotel Gyöngyöshalászon van, a Mátra lábánál, a neve ha jól emlékszem, Nimród Panzió. Mi egy éve voltunk, akkor 5000 Ft/fő volt a szállás, van helyben remek étterem, és mint említettem, uszoda, szanuna, pingpong asztal, teke, tenisz az udvaron, nagy kert, lovak, fű, kis tó a területen. Lehet kirándulni, vagy csak lustálkodni. Mi jól éreztük magunkat, a tulajék nagyon kedvesek voltak.

Nekem ez a hetem nagyon jól telt eddig, a kisfiam nagyokat aludt, tegnap barátnőmnél voltunk délelőtt vendégségben, ma takarítónő és a tesóm jött, délután meg még vásárolni is elugrottam egyedül, míg a húgom sintérkedett – nem volt sok dolga, a gyerek is aludt, meg ő is… Az idő szép, nagyot sétáltunk délelőtt, finom tortát sütöttem, és két nap múlva megyünk haza Anyuhoz egy hétre. Mi kell még a boldogsághoz?! Még az se hangol le, hogy a párom sörözni van nélkülem régi barátainkkal… Küldök mindenkinek a jókedvemből szívesen!

Tantus: micsoda férj!!! Jó szórakozást a C.T.-ban. Amúgy persze hogy másnak is vannak ilyen érzései, pl. itt vagyok én! Én elég határozott vagyok, ha a gyerekkel vagyok, vagy róla van szó, de ha egyedül megyek valahová, tiszta nyuszi leszek. Persze soha nem tengett bennem túl az önbizalom, így miért pont most lenne így?!

Kriza