SZiasztok Lányok!
Keresgéltem a topicot a Törzsasztalon, de nem találtam, ma vettem észre a Szülői munkaközösséget. Ezek után láthatjátok, hogy nem
én fedeztem fel a puskaport...!!! :)
Én most a készülődés lázában égek( már ez magában mutatja életem izgalmi szintjét), holnap lesz a lányom egyéves!! Hát igen, itt tartunk, hogy alig várom, hogy tortát süthessek, fújhassam a lufikat, meg effélék( legalább egyszer nem a napi koszton kell gondolkodnom, tényleg, nektek nem okoz gondot, hogy mit főzzetek, hogy mindenkinek jó legyen??)
Plusz kaptam a zuramtól egy szívdöglesztő ajándékot: bérletet a Club Tihanyba. Rámparancsolt, hogy minden hétvégén legyek szíves ott tölteni az időmet, istenkém, szaunázni fogok és konditerembe megyek, és talán még a szoláriumot is igénybe veszem. Kóbor emlékeimben néha felbukkan egy kép, mintha jártam volna már efféle helyen...:) Ezzel kapcsolatban egy kérdés: ti nem éreztek valamiféle nagy-nagy önbizalomhiányt, ha ilyesmi helyre mentek? Mert nekem efféle gondjaim vannak mostanában, ha olyan helyre kell mennem, ahol meg nem voltam, de általában, ha ki kell mennem az utcára, akkor is. Néha félek emberek közé menni, mostanában vettem észre, hogy jóval nehezebben fogalmazok, ha valakivel beszélgetek, mint régebben. Szóval nagyon eljött az ideje a változásnak, mert kezdek egy kicsit behülyülni, és nagyon nem jó így.