Az oroszlánt február elején rendeltem meg és április elejére ígérték (mennyit is kell még addig aludni???:)))). Az új motorral a 117LE-sel szerelt gép lesz.
Zsombi
A fékről meg a gázról nem tudok még nyilatkozni, mert csak egy alkalommal volt szerencsém vezetni egy 406-os, viszont akkor repülőtéren, több más tesztautóval együtt. Egy érzés nagyon tisztán megmaradt bennem és ez a nyugalmas hajókázás volt. Mert nyomtam is az autónak - ugyan nem volt bennem kényszer hogy nyomjam neki -, de mégis olyan csendesen fenségesen, elegánsan siklott. Ez az ami kell nekem (gondoltam akkor és most egy ca. év után úgy tűnik sikerülni is fog).
A többi észrevétel talán egy régebbi modellév számlájára írható nem, mert ha jól tudom a mostaniakban van már magasságban állítható kormány, meg ülés.
A kisegítő kütyükről mi a vélemény: pontos e a komputer? jó e a CD? stb. Személy szerint én az esőérzékelős ablaktörlőtől a falramászom (vagy nem töröl amikor kéne, vagy leradírozza a gumit).
Gondolom szoktátok olvasgatni a szégyentábla topikot is. Egyvalami megnyugtat: nagyságrendileg és arányaiban jóval kevesebb Peugeot tulaj szerepel a "B listán". Én személyesen nem gyakran találkozom: "kivagyok én, de nem tudok vezetni, mennyire jó szabálytalannak lenni" pözsósokkal. Általában (10-ből 9) udvarias, előzékeny, sőt látszólag még vezetni is tud. Most ez ugyan egy kicsit a 206-osokkal felhígulni látszik (akinek nem inge...), de még mindig kiemelkedő.
Mit gondoltok erről???
sabian