Sziasztok,
delima, üdv körünkben, reméljük velünk is maradsz, és néha jelentést adsz pocaklakóról. A kórházat már kiválasztottad?
Noa, a leveled kicsit nekem is szólt, szerintem én szapultam egy kicsit túl ezt a témát. Egyébként teljesen igazad van. Persze én is úgy állok hozzá, hogy egészséges lesz, de ha vannak egyszerű és kockázetmentes vizsgálatok, miért ne?
Eszembe jutott a mi szülői bejelentésünk. Az anyósék nagyon helyesek voltak, mert karácsony este kapták a hírt, a karácsonyfa alatt, volt nagy sírás rívás. Amikor az anyámat felhívtam, akkor csak mondtam, hogy hallo x nagymama, itt y anyuka beszél. Hát kicsit sokáig tartott felfogni...
A terheléses cukorral nekem semmi rosz élményem nincs, pedig riogattak, hogy vigyek kanalat, mert a cukor megkeményedik meg minden, de nekem teljesen átlátszó és iható volt, és félcitrom is elég volt Úgy látszik ahány (kór)ház annyi szokás. Egyébként csütörtökön megyek AFP-re.
megnéztétek a frei műsort hétfőn este? Nekem a férjem nem engedte, mondta, hogy ez nem a gyereknek való:-)))
susok berku, nálatok még semmi mozgás? Én már úgy várom hogy megmozduljon!
Képzeljetek tegnap voltam fogorvosnál, és 3 Ultra valami injekciót kaptam, és nem zsibbadtam el, ezért a kezelést el kellett halasztani. Egy hete, ugyanezzel a résszel kezeltek, és akkor is csak a második szuritól zsibbadtam. Valakinek hasonló tpasztalat? A gyerekem elszlopálja előlem a kábszert???:-)))