BadGe Creative Commons License 2001.02.27 0 0 539
Torban:

Úgy van ahogy Sui mondja, nagyon sokat segítettek. Egyébként az elején én is félve kérdeztem meg tőlük,. hogy ez nem jelent-e nékik konkurencia beli gondot, de a válasz határozott NEM volt. Az eddig érkező rendelések, egyénként valahogy mindíg a GPS vevőkhöz lyukadtak ki, ezek pedig egyenes vonalban mennek tovább a NaviGate felé. De így-vagy úgy, az iPaq-ot kiszolgáló GPS hardware mindenképpen tőlük fog származni. Megnéztünk más egyéb gps-vevőket is, de egyelőre maximálisan meg vagyunk elégedve a Garmin vevők beépített intelligenciájával. (sőt, a többieké meglehetősen lehangoló)

Egyébként külön örülök a "A fene vigye el, és ráadásul elég jól néz ki" felkiáltásnak, ugyanis rengeteg idő ment-el azzal, hogy a navigáció szempontjából ilyen "szükségtelen" részletekkel foglalkozzak mint a vastagított utak, vagy az Antialaiszing.

VGyuri remélem kap egy kis ösztönzést, már abból kiindulva, hogy egy 70 Mhz-es processzor, hogyan tud egy antialiasztolt képet (480x640-es felbontásban) valós időben kiszámolni, és forgatni. A valós idő itt 3-4 képfrissítést jelent másodpercenként, de ugye az 1 is bőven elég. A 206Mhz-iPaq-on pedig úgy néz ki a dolog mintha egy bitmap-ot mozgatnánk... na tessék igaza volt... úgy néz ki mint egy bitmap, úgy mozog mint egy bitmap, akkor ez biztosan bitmap. (bocsánat ez csúnya volt)

VGyuri:

rögtön bocsánatot is kérek, olvastam a témában a hozzászólásaidat és a tények ismeretében (mármint, hogy egy éve azzal ébredek, hogy a vektoros leképezést nagyon gyorssá tegyem) legfeljebb annyit mondhatok, hogy ezek a rendszerek eszeveszett sok trükköt használnak a gyorsaság érdekében (pl. vonalhúzási táblázat..., négyzetgyök táblázat, sin/cos táblázat és kizárólag egész vagyis inkább fixpontos aritmetika). És nincs sok közük a B-Spline-okhoz.

Viszont érdekelne a térképgyüjteményed, ugyanis az elmúlt időszakban rengeteg tapasztalatot szereztünk a térképek vektorizásával kapcsolatban. (F**K) Ha tényleg pontosak, ahogyan állítod, akkor megérne egy kört.

Ge.

Előzmény: sui (535)