Lovászi Creative Commons License 2001.02.26 0 0 64
Hol van a hó? Most már kevesebb helyen, de amikor reggel felkeltünk MINDENHOL AZ VOLT! Most jöttem rá milyen jó a nagykerekű kocsi... A poén az a hóban, hogy a múlt héten volt a nagyoknak síszünet, akkor dúlt a tavasz, most meg itt a hó. Néztem az időjárásjelentést, 1990 febr. 26-án Szegeden 18,9 fok volt... Akkor vártam a fiamat... (Ez itt a nosztalgia helye volt...)

Nem 'tom megy-e az icq falas gépről, mert a miénk nem az. Az én számom:59965970

Tanulás:
Úgy döntöttem benevezek a 3. diplomára. Egyik barátném szerint van aki bélyeget gyűjt, van aki gyereket meg diplomákat. Érdekes lesz, mert Pécsen van a szak, én meg ugye Szegeden. Ha sikerül elvégezni, 40 éves koromra lesz egy olyan diplomám, amiből meg is lehet élni. Azért ez nem rossz, ugye?
A 2. diplomámat én is gyerekek mellett csináltam. Ha jött a vizsgaidőszak, apa onnan tudta, hogy vizsgázni fogok, hogy csillogott-villogott a lakás, mert veszettül "háztartottam". Annyirarühelltem a tanulásnak még a gondolatát is, hogy vasalni is hajlandó voltam. Sőt! Port törölni is!

Nem tudom van-e összefüggés a krupp és a folytonos takarítás között, (biztos nincs), de én rühellek takarítani (is), ezért az én skacaim elég keményen tesztelve voltak a poralergia ellen. Dalmáról még nem lehet tudni eredményes volt-e, a két nagynál igen :-)))

Többiek? Túléltétek a hétfőt? Jó hír: már csak 4-et kell aludni, és itt a péntek!

Sziasztok!

Tímea

Előzmény: vickie (62)