vickie Creative Commons License 2001.02.26 0 0 55
Akkor jó volt a buli:O)
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy akinek nincs gyereke, nem érti meg az ilyen macerákat, sőt , egyáltalán nem tapintatosak a különben addig nagyon jó barátok.
2 hete volt kb., hogy meghívott minket egy srác, akivel régen együtt laktam, meg nagyon szeretjük stb. A meghívás este 8-ra szólt, pedig többször mondtam neki, hogy mi csak Pannástól tudunk menni. Odacsődített kb. még 8 embert, mindenki cigizős, csak egyszobás a lakása, a konyhában nem fűt stb. Én meg annyira elmentem volna, hogy a fürdetés után be is öltöztettem a gyereket, aztán beraktam az éppencsak kinőtt mózeskosarába, és akkor annyira megsajnáltam, hogy elküldtem Gyapotot egyededül. A srác a mai napig nem érti, hogy miért nem mentünk el mi is, hiszen úgy készült és olyan jó volt a buli.
Nálunk sincs a régi társaságból senkinek gyereke.
Amikor még terhes voltam, szülés előtt kb. 2 héttel elmentünk egy ottalvós buliba vidékre velük. Toleranciájuk, mint egy 3 évesnek. Persze én voltam a hibás, minek mentem el, de nem értem már meg, hogy mi a szórakozás abban, hogy részegen artikulálatlanul üvöltenek hajnalig. Hiába, öregszem:o)
És tényleg hétfő van!! És takarítós nap, AAAAAAAAAA