genetta Creative Commons License 2001.02.26 0 0 54
Hahó mindenki!
Na, újra hétfő....
Hát a buli kicsit kevésbé volt szolid, mint vártuk. Kapi ugyan rendesen elaludt a külön szobában fürdetés+kaja után, de 11 felé felébredt a nagy zajra (zene, röhögés, kiabálás), és onnantól vagy 2 órán át kisebb-nagyobb szünetekkel kétségbeesetten zokogott. Nagyon-nagyon sajnáltam, időnként bementem hozzá megvígasztalni, megnyugtatni, elmondtam, hogy aludjon, ahogy visszatettem az ágyba, már sírt újra. Szóval az este nagy részét nem élveztem, hanem halál idegesen, lelkiismeretfurdalással töltöttem, hiszen végül is jogosan sírt, idegen helyen, zajban a saját kis csendes kuckója helyett...
Végül elaludt, mi úgy 2-1/3 3 körül feküdtünk le, de én alig aludtam, mert minden kis neszére felébredtem; reggel pedig 7-kor kiszúrta, hogy megmozdultam,és onnantól nem volt alvás. (Itthon este 1/2 9-től reggel 1/2 8-8-ig alszik, külön szobában, mukkanás nélkül).
Szóval, most próbálom kipihenni a hétvégét...:-)
Hát ezt a "gyerekkel bulizni" dolgot ilyen formájában nem biztos, hogy megismételjük..:-)

Kedves bokor, "soha többet nem lehetsz együtt ennyit a gyerekeddel, hogy amikor elkezdődik az ovi, onnantól egy rohanássá válik az életed, ha beteg lesz, csúnyán néznek rád a munkahelyeden. Szóval próbálj lazítani, néha eltérni a napirendtől, nem pánikba esni, ha a gyerek nem evett pontban egykor és egyszer kihagyta a délutáni alvást, neki nem lesz tőle semmi baja, neked meg főleg nem..."
Abszolút igazad van,de hidd el, azért nálunk sincs ilyen katonás napirend!:-) Szóval jövünk-megyünk, és bőven belefér, hogy mondjuk kimarad vagy elcsúszik egy-egy "napirendi pont". Azért a délutáni alváshoz, ha itthon vagyunk, ragaszkodom, mert az az én szabadidőm:-), és neki is jót tesz (de nem percre pontosan szoktam lefektetni!:-)

Előzmény: bokor (40)