sukosdg:
Látom kicsit mellre szívtad amit írtam.
Tudnod kell, hogy amiket leírtam, azt nem látatlanban írtam, de a részleteket nem kívánom a plénum előtt megvitatni, ha érdekel külön emilben megírom neked.
Másrészt egy olyan szakértő számára, mint Te (aki mellesleg egy jó órás oldalt működtet, az új design kifejezetten jó), felelősséget is jelent svájci órákról írni, és ehhez a felelősséghez az is hozzátartozik általában, hogy a másolatoknak és más töredék-árú koppintásoknak nem illik túl nagy reklámot csinálni. Az megy magától is eléggé.
Ezek az órák a szó igazi értelmében nem hamisak, mivel nincs rájuk írva pl. hogy FC, de azért azt Te magad is érzed, hogy itt valami nem egészen kerek.
Megemlítem még, hogy nem szokás az órát első szóra felnyitni, ugyanis a visszazárás után minden esetben le kell ellenőrizni a vízállóságát, ráadásul por megy bele, stb.
A hülye is látja meg egyértelműen nem neked szólt, de ha még egyszer elolvasod, erre magad is rá fogsz jönni.
Különben nagyon örülök, hogy eredeti Frederique Constant órád is van, remélem örömmel használod.
Jó hétvégét
Halandó Nem-órás (de azért még Mester)